Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Παγκόσμιο ρεκόρ ταυτόχρονου burn out [video]

27/1/2020

340 ελαστικά sport αυτοκινήτων αποφάσισαν να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο με στόχο, να γράψουν το όνομα τους στο βιβλίο Guinness. Το σύννεφο καπνού που προκάλεσαν τα αυτοκίνητα, ξεπερνά κάθε φαντασία…

Το βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness, είναι ένας από τους πιο ιστορικούς στόχους μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων που θέλουν να μείνει το όνομα τους στην ιστορία. Μέσα σε αυτό υπάρχουν αμέτρητες κατηγορίες, με απίθανα ρεκόρ που ο νους δύσκολα μπορεί να κατανοήσει.

Ένα από αυτά είναι και το ρεκόρ ταυτόχρονου burn out ελαστικών. Το ρεκόρ μέχρι και πρόσφατα κατείχε μια ομάδα φίλων από την Αυστραλία, όπου κατάφεραν να γράψουν το όνομα τους στο βιβλίο, αφού μαζεύτηκαν συνολικά 126 αυτοκίνητα.

Όμως το ρεκόρ τους δεν έμεινε για μεγάλο διάστημα στην κορυφή, αφού στο Denver αποφάσισαν να το καταρρίψουν. Το επίτευγμα δεν ήταν και πολύ εύκολο, αλλά κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή του Guinness, αφού μαζεύτηκαν συνολικά 170 αυτοκίνητα στην πίστα Bandimere Speedway, που είχε αναλάβει την όλη διοργάνωση. Το θέαμα (ειδικά από ψηλά) είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από τους κριτές του guinness world records για το επίτευγμα τους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις